Aangeboden: Festival van liefde 22 aug in Spanje

Wil jij een prachtige inspirerende en fijne aanvulling op de zomervakantie Of een andere invulling geven aan je vakantie Met het Festival van Liefde maak je nieuwe verbindingen en open jij je hart naar jezelf en naar anderen Het kan een avontuur voor je zijn waarin je nieuwe mensen ontmoet geniet van het samenspel van geven en ontvangen nieuwe idee n opdoet en je passie versterkt Het is een ontdekkingsreis naar wat liefde betekent voor jou en hoe je dit in de praktijk brengt.
Kosten: Vraagprijs € 795,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Festival van liefde 22 aug in Spanje

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:13-06-2015 om 14:50u
Door:Diana Bergsma
Bekeken door: 1249 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:Zutphen
Locatie:

Interesse?
Via dit formulier kunt u een bod uitbrengen.

Vraagprijs € 795,-
Jouw bod:
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2019. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.