Aangeboden: Beeldhouwvakantie in Spanje 2015

BEELDHOUWEN in de Spaanse zon!!! 


Midden in de Spaanse natuur en dicht bij het strand!! Een week genieten van de kunst van het beeldhouwen, genieten relaxen en lekker eten. Van 22 tot 29 mei 2015 bij LA VIDA ES BELLA.
Onder leiding van Jeannette de Baat beeldhouwen in een kleine groep in het buitenatelier. verblijft deze week in het sfeervolle Kunstenaarshotel nabij L'Ampolla met een heerlijk zwembad met ligbedden en parasols. Verwend worden met lekker eten en drinken maken deze creatieve week helemaal compleet!! Ontdek het echte en pure authentieke Spanje wij nodigen je uit voor deze beeldhouwweek in de Spaanse zon!Kosten: Vaste prijs € 650,-Meer info over deze advertentie.Contact opnemen met deze adverteerder.Doe een bod op dit object.


Beeldhouwvakantie in Spanje 2015

Informatie over deze advertentie
Geplaatst op:02-04-2013 om 07:39u
Door:Jeannette de Baat
Bekeken door: 1904 bezoekers
Aantal vragen: Er zijn 0 vragen gesteld
Woonplaats:El Perello
Locatie: Google Maps snapshot van El Perello

Interesse?
Via dit formulier kunt u in contact komen met de aanbieder.

Vaste prijs € 650,-
Jouw naam:
E-mailadres:
  Ik ga akkoord met de voorwaarden.

advertentie plaatsen     |     suggesties / opmerkingen     |     algemene voorwaarden

Copyright © 2018. PaginaMarkt.nl is een dienstverlening van Grasbaal.nl. Alle advertenties, teksten, foto's en video's zijn geplaatst door gebruikers van PaginaMarkt.nl. Grasbaal.nl is hiervoor op generlei wijze aansprakelijk. IP-adressen worden opgeslagen; bij misbruik van PaginaMarkt.nl worden deze adressen gebruikt om toegang te ontzeggen en/of gerechtelijke stappen te ondernemen. Lees ook onze Algemene Voorwaarden. Ziet u lege advertentiepagina's? Controleer AdBlock.